İzmir Gazeteciler Cemiyeti Urla Bademler Doğal Yaşam Köyü'nde kahvaltı etkinliği düzenledi

TAKİP ET

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, üyeleri arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve baharın enerjisini birlikte paylaşmak amacıyla Urla Bademler Doğal Yaşam Köyü'nde kahvaltı etkinliği düzenledi. Yoğun çalışma temposuna kısa bir mola verme fırsatı bulan gazeteciler, doğa eşliğinde sohbet ederek mesleki dayanışmayı pekiştirdi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, üyeleri arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve baharın enerjisini birlikte paylaşmak amacıyla Urla Bademler Doğal Yaşam Köyü’nde kahvaltı etkinliği düzenledi. Yoğun çalışma temposuna kısa bir mola verme fırsatı bulan gazeteciler, doğa eşliğinde sohbet ederek mesleki dayanışmayı pekiştirdi. 

İGC ev sahipliğindeki etkinliğe; İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Yönetim Kurulu Üyeleri, İGC üyeleri ve aileleri katıldı. 

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nün önemine dikkat çekerek, “3 Mayıs, bizim için adeta 1 Mayıs’tır; birlikte direnmenin, omuz omuza durmanın simgesidir. Basın özgürlüğünde ciddi bir gerileme yaşıyoruz. Ancak inadına, dayanışmamızı güçlendirerek ve omuz omuza vererek basın özgürlüğünü savunmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte olmak büyük mutluluk, iyi ki geldiniz” ifadelerini kullandı.

Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Seyfettin Şen ise meslektaşlarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bu anlamlı buluşma için Türkiye’nin yaşayan ilk kırsal kalkınma örneklerinden biri olan Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ni tercih eden İGC’ye çok teşekkür ederim. Kooperatifimizde hem tarımsal üretim yapıyor hem de tarımsal turizme katkı sunuyoruz” dedi.

Kahvaltının ardından gazeteciler, hep birlikte Urla Enginar Festivali alanına geçerek kurulan stantları gezdi. Yerel üreticilerle de bir araya gelen gazeteciler, bölgenin tarımsal zenginliğini yerinde deneyimledi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti